3

ZHODNOTENIE ROKA TakýTo rok sme nečakali... Bol to rok, ktorý nás spojil viac ako všetky ostatné. Postavil nás pred výzvy, ktoré nikto z nás nečakal a vydoloval z nás riešenia, o ktorých by sa nám ani len nesnívalo. Myslím si, že hovorím za celý tím, ak poviem, že v roku 2020 nám najviac chýbali fyzické víkendovky a stretnutia. Z dôvodu epidémie sa po 8 rokoch prvýkrát neuskutočnil ani Hug Day - Deň objatí. No i napriek tomu sa činnosť OZ TEAM nezastavila ani na jediný deň v roku. Práve naopak. V marci sme začali pracovať na novom e-learningu, ktorý je k dispozícii pre všetky stredné školy a ich študentov. V priebehu niekoľkých dní sme dokázali preklopiť fyzickú konferenciu Show your talent do online priestoru, vďaka čomu mala 10-násobne väčší dosah, ako keby sa konala offline. Podarilo sa nám odvysielať niekoľko inšpiratívnych livestreamov a pripravili sme aj praktické školenia pre pedagógov o tom ako učiť online. V septembri sme otvorili 3. ročník Show your talentu, v novembri sme spustili nový projekt s názvom Zvyšujeme školskú úspešnosť a do nášho tímu sme prijali nových členov a dobrovoľníkov. Nesmiem zabudnúť ani na inšpiratívne stretnutie s ministrom školstva Mgr. Branislavom Gröhlingom. Ak by som mal rok 2020 zhrnúť v jednej vete, tak by som určite povedal, že som nesmierne hrdý na náš tím, našich dobrovoľníkov, mentorov, ambasádorov a partnerov, ktorí nás podržali a vďaka ktorým sme v OZ TEAM nestagnovali, ale rástli raketovou rýchlosťou. Ďakujem vám. Jaroslav Dodok predseda OZ TEAM

4 Publizr Home

You need flash player to view this online publication