109

Premii obținute de Crucea Roșie Română în 2019 15 Competiții locale / Distincții naționale • Crucea Roșie Română a fost desemnată Instituția Anului în Domeniul Social la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială care a avut loc în data de 19 martie 2019 la Ateneul Român. • Tulcea – dna. Doina Săcui, coordonatorul Centrului EGAL Babadag, a obținut titlul de Asistentul social • Arad – Diplomă de excelență în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială • Constanța – 7 premii obținute de voluntari în cadrul Galei Voluntarului desfășurata la nivel județean. • Dolj – 4 premii în cadrul Galei “Esti tare voluntare” pentru “Cel mai TARE” proiect în domeniul educației / sănătății, “Cel mai tare” voluntar în domeniul Sănătății și “cel mai tare” ONG . • Arad – Diplomă de onoare emisă de DASPC Arad în domeniul combaterii discriminării/minorități în cadrul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială 18 premii 6 Competiții / Distincții internaționale „EGAL”, producția media realizată de echipa Centrului Media a obținut premiul special al Președintelui Crucii Roșii Bulgare la cea de- a 18 ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar de Cruce Roșie din Varna Hunedoara – Premiul Internațional Colgate My Bright Smile câștigat de eleva Manole Iulia Nicoleta de la Colegiul Tehnic ″Matei Corvin″ Arad – diplomă de onoare de la Crucea Roșie Serbia 3

110 Publizr Home

You need flash player to view this online publication