Hoe embed ik een publicatie op mijn website?

Zorg ervoor dat je de publicatie publiceert voordat je deze deelt.

Link naar je publicatie

Elke publicatie is als een website en heeft zijn eigen webpagina/URL. Je kunt deze publicatie URL vinden in je dashboard. Je kunt vervolgens eenvoudig op je website naar deze URL linken (bijv. door een hyperlink aan specifieke tekst op je website toe te voegen). Als je bezoekers op deze link klikken, opent de publicatie automatisch in een nieuw browser venster.

Het is uiteraard ook mogelijk om in e-mail nieuwsbrieven naar de online publicatie te linken. Bij klikken op de link, opent de publicatie direct in de mobiele browser, geoptimaliseerd voor iOS en Android. Je kunt zelfs naar een specifieke pagina in de publicatie linken zodat deze direct op die pagina opent.

Zie je website CMS of vraag je website manager hoe je de link naar je publicatie op je website kunt toevoegen.

Embed een mini-bladeranimatie

Een andere optie is een aandachtverhogende, geanimeerde mini-bladeranimatie op je website te embedden. Met deze optie embed je simpwelweg een stukje code op je website. Na klikken op de afbeelding of mini-bladeranimatie, opent je publicatie automatisch in een nieuw browser venster. Zie Hoe kan ik een klikbare mini-bladeranimatie op mijn website embedden? voor gedetailleerde instructies.

EMBED PUBLICATIE COVER AFBEELDING

Je kunt ook een afbeelding van de publicatie cover op je website embedden door simpelweg de embedcode vanuit je Online Touch dashboard te kopiërenen in je website HTML-editor te plakken. Bij een klik op de cover opent de online publicatie in een nieuw browservenster. Zie Hoe kan ik een klikbare publicatie cover op mijn website embedden? voor gedetailleerde instructies.

PLAATS EEN IFRAME

Je kunt de publicatie op je website ook in een iframe laden als je de publicatie binnen een specifiek gedeelte op je website wilt tonen. Stel de breedte en hoogte in pixels van het iframe in evenals de publicatie URL. De publicatie wordt vervolgens in het iframe geladen. Houd er rekening mee dat je publicatie binnen dat gedeelte functioneert, wat in sommige situaties onhandig kan zijn als het inzoomen van pagina's belangrijk is. Om dat op te lossen, kun je op een aparte webpagina een iframe met een breedte en hoogte van '100%' in plaats van een beperkt pixelformaat plaatsen. De publicatie kan op deze wijze het hele scherm gebruiken.

PUBLICEER OP JE EIGEN DOMEIN VIA FRAMESET

Als je de publicatie op een specifieke web pagina op je eigen website wilt laten open in plaats van de standaard publicatie URL te gebruiken, kun je een frameset gebruiken zoals hieronder beschreven.

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/frameset.dtd">
<html>
<head>
    <title>Publicatie titel</title>
</head>
<frameset rows="1" cols="1">
    <frame src="https://publizr.com/YourAccountName/YourPublicationURL">
</frameset>
</html>