Hoe kan ik een klikbare mini-bladeranimatie op mijn website embedden?

Je kunt eenvoudig een klikbare mini-bladeranimatie (Interactive publicaties) op je website opnemen door simpelweg een stukje code op je webpagina te embedden. Als je bezoekers op  de mini-bladeranimatie klikken, opent je publicatie automatisch in een nieuw browser venster.

Zorg ervoor dat je de publicatie publiceert voordat je de publicatie afbeelding of de mini-bladeranimatie embed.

1. Beweeg je muisaanwijzer op je dashboard over de afbeelding van de publicatie en klik op DEEL URL.

2. Klik links in het menu op EMBED MINI-BLADERANIMATIE

3. Klik op KOPIEER EMBEDCODE om de getoonde embedcode naar je klembord te kopiëren om deze op je website te gebruiken.

nootDesgewenst kun je de breedte en hoogte van het kader wijzigen. Het formaat van de mini-bladeranimatie wordt automatisch proportioneel aangepast.
Zie je website CMS of vraag je website manager hoe je de embedcode op je website kunt toevoegen.